Kategorier
Fritid Mennesket

4 ting ved golf som kan styrke ens personlige udvikling

1. Sociale relationer og en god erfaring af sociale kompetencer 

Når man er ude på golfbanen skaber det et fællesskab som er unikt og tæt. Det er en balance mellem individet og fællesskabet der styrker ens sociale kompetencer. Der kan opstå mange gode samtaler når man spiller golf og dermed kan man opnå nye relationer til mennesker man ellers ikke troede man havde noget til fælles med. 

Dette kan fører til yderligere bekendtskaber, hvor man kan lave andre ting sammen. Det kan være, at det der starter med golf ender med, at blive et langvarigt venskab. Dette skabes fordi man bruger mange timer sammen ude på golfbanen og dermed opnår et bekendtskab der fordyber sig i lange samtaler. Man snakker for det meste om meget andet end golf, selvom samtalen starter med golf emner. 

2. God motion til den person som har svært ved, at komme igang

Det kan være svært, at komme i gang med sport og motion, her er golf en god indgang til emnet. Det kræver nemlig ikke et særlig godt motionsniveau, at komme i gang med golf og dermed kan man styrke sin start i forhold til sport og motion. Der findes nemlig golfvogne, som kan bruges hvis man ikke har motion til, at gå rundt til de forskellige poster på banen. Hvis man derefter styrker sin motion kan man begynde, at bruge vognen mindre og gå fra post til post. Dette kan komme op på rigtig mange kilometer, da golfbaner typisk er meget store og derved opnår man til sidst en rigtigt godt motionsniveau. Desuden skaber den fælles kontakt en slags motivation, da man ikke skal gå alene. Her kan man styrke hinanden og give hinanden motivation til, at gå de lange distancer. 

3. Mentale balancer styrkes i led med forbedringen af ens skud

Det kræver meget mental styrke og kendskab, at få golfbolden til, at ramme direkte i hullet. Dermed kan man altså opnå en god balance i de mentale kompetencer mens man lærer, at spille golf. Når man så er blevet rigtig god kan man bruge mindre antal skud på, at få bolden i hullet. Dermed opnår man bedre resultater og styrker ens talent for golf, desto mere man spiller og forbedre sine egenskaber. 

4. Blive konkurrencedygtig og opnå en succes i takt med forbedringen af de andre kompetencer

Hvis man gerne vil tage golf til det næste level, kan man nå rigtig langt i sporten. Der findes nemlig golf på rigtig mange niveauer. dette gælder alt fra nybegynderen som bare vil nyde en dag med motion og et godt fællesskab til stræberen som vil opnå nye højder i livet. 

Der er altså ingen grænser for hvad man kan opnå i golf og det er kun individet der sætter grænserne. Det er altså derfor bare om, at komme i gang med at spille og finde ud af hvad man selv har lyst til. Der findes golfklubber i de fleste områder i Danmark, som huser mange forskellige mennesker med samme lyst til, at spille og snakke. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *